Nieuwe hoofdsponsor voor HMO!

 In Nieuws
Jeroen Kremer (links) , directeur Oost Nederland namens HCC en Hans Damveld, voorzitter HMO

Jeroen Kremer (links) , directeur Oost Nederland namens HumanCapitalCare en Hans Damveld, voorzitter HalveMarathonOldenzaal

Met enige trots mogen wij de nieuwe hoofdsponsor van Halve Marathon Oldenzaal aankondigen:

logo-human-capital-care

Maandag 3 juli jl. is het contract ondertekend met HumancapitalCare, vertegenwoordigd door Jeroen Kremer, directeur regio Oost en Halve Marathon Oldenzaal, vertegenwoordigd door Hans Damveld, voorzitter van Halve Marathon Oldenzaal.
Dit vond plaats op het terrein van de UT Twente waar het kantoor van HumanCapitalCare is gevestigd.

Met deze hoofdsponsor, die het hardlopen een warm hart toedraagt, hopen we de komende jaren de Halve Marathon Oldenzaal nog beter op de hardloopkalender te plaatsen.

HumanCapitalCare
HumanCapitalCare is een vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Zij adviseren en ondersteunen werkgevers bij het invoeren van integraal beleid voor gezondheidsmanagement en helpen werknemers om duurzaam inzetbaar te blijven. Daarvoor bieden ze maatwerk op basis van een uitgebreid portfolio aan producten en diensten op het gebied van preventie, verzuim en interventies. Ook adviseren ze over zorg en financieringsmogelijkheden. Met als doel werknemers competent, gemotiveerd en gezond te houden. Door optimale arbeidsomstandigheden te creëren kunt u de productiviteit, de kwaliteit en het resultaat van uw organisatie verbeteren.

Jeroen Kremer, directeur Oost Nederland en Hans Damveld, voorzitter HMO

Recent Posts