Vrijwel veel hardloopwedstrijden gingen niet vorig jaar. Dit gold ook voor de Halve Marathon Oldenzaal. Tot grote teleurstelling van de organisatie die het afgelasten van dit mooie evenement al vroegtijdig moest besluiten; De gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers en het advies t.a.v. richtlijnen COVID-19 noopten ons tot deze maatregel. We richten ons nu op de editie van 3 oktober 2021.

De Halve Marathon Oldenzaal kan niet georganiseerd worden zonder sponsoren. In een bizar jaar waarin bepaalde branches hun deuren moeten sluiten. Dan zit men niet te wachten op een verzoek tot sponsoring van onze prachtige Halve Marathon Oldenzaal.

Toch konden wij vorig jaar met trots melden dat een nieuwe hoofdsponsor voor de edities 2021-2023 is gevonden: Countus Accountants.

Countus zal de komende 3 jaren fungeren als hoofdsponsor van onze HMO. Dit bedrijf loopt al enkele jaren mee in het klassement van de bedrijventeams en voelt de wedstrijd alweer in de kuitspieren! De heren R. Postma en G. Gerrits, beide van Countus, bevestigden het hoofdsponsorschap. En daar zijn we als organisatie erg blij mee. Met deze hoofdsponsor als basis is er de mogelijkheid om het HMO-evenement verder te verfijnen en uit te bouwen.

Top