Halve Marathon Oldenzaal organiseert een Social Run voor LAAC-leden

Op zondag 4 oktober bieden we alle leden van LAAC Twente de mogelijkheid om de Halve Marathon Oldenzaal te lopen als een Social Run. Wat houdt dit in? Je kunt het Halve Marathon Oldenzaal-parcours op zondagmorgen 4 oktober afleggen. Je kunt hierbij kiezen voor het officiële parcours van 21,1 km of voor een alternatief rondje van ongeveer 12 km. De start is op de Groote Markt waar normaliter ook de start en finish zich bevinden. Je kunt er een rustige duurloop van maken met een aantal loopmaatjes of wat meer tempo maken met andere lopers, maar je kunt er uiteraard ook een wedstrijd tegen de klok voor jezelf van maken. De invulling bepaal je zelf! Uiteraard wel binnen de dan geldende richtlijnen van het RIVM.

Er is geen tijdsregistratie aanwezig, er zijn geen startnummers en is er geen start- en finishlocatie ingericht. Wat er wel is, is dat we voor onderweg een “pauzeplaats” inrichten waar er een versnapering voor jou en je loopmaatjes beschikbaar zal zijn. Er wordt voor de bewegwijzering gezorgd. Na terugkomst is er koffie/thee met wat lekkers beschikbaar bij de horeca op de Groote Markt. Je kunt dan met je loopmaatjes nog gezellig napraten. Om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen, zullen wij de deelnemers verspreiden over diverse horecagelegenheden.

Er zijn geen vaste starttijden, maar om het napraten tijdens een kopje koffie/thee met elkaar mogelijk te maken starten de lopers voor de halve marathon tussen 9.00 uur en 9.30 uur. De 12 km start een half uur later; tussen 9.30 uur en 10.00 uur.

De inschrijfkosten voor deelname bedragen €10,-. Een deel hiervan zullen we gebruiken om de kosten van de dag te kunnen dekken. Het grootste deel van het inschrijfgeld zullen we beschikbaar stellen aan een goed doel. Inschrijven kan alleen online en vooraf via dit inschrijfformulier.
Inschrijven kan vanaf nu en tot uiterlijk 27 september 20.00 uur. Na-inschrijving is niet mogelijk.

Tevens is het Halve Marathon Oldenzaal loopshirt (zonder jaartal vermelding) via het inschrijfformulier te bestellen á €19.95 (ook voor niet leden).

halv0007_tshirt2
Top